Voor een natuurlijk mooie huid kun je heel makkelijk zelf zorgen! Ik maak zelf mijn body lotion met slechts 2 ingrediënten: jojobaolie en aloe vera. Meer heb je echt niet nodig! Uiteraard kun je naar eigen keuze nog een paar druppels etherische olie toevoegen. Bijvoorbeeld lavendel bij een (zon)verbrande huid. Jojobaolie is een vloeibare was die geperst wordt uit de ‘nootjes’ van de woestijnstruik Simmondsia chinensis.

Deze huidolie kan niet oxideren, bevat veel vitamine E en mineralen. Dus uitermate geschikt voor de ouder wordende huid. Voor een droge, schilferige huid is de olie vochtregulerend. Toegediend aan een vette huid remt de olie de talgproductie af. Wordt snel door de huid opgenomen, zeker in combinatie met de aloe vera die de huid opent.

Jojoba heeft bovendien een natuurlijke zonnebeschermingsfactor 4 en helpt ervoor dat je zonnekleurtje langer bewaard blijft! Aloe vera is een maceraat van het verse, fijngesneden blad van de Aloe barbadensis. Aloe vera werkt bevorderend voor de doorbloeding, is hydraterend en reguleert de celopbouw in de huid, De zelfgenezende krachten van de huid worden versterkt.

30 ml Jojoba olie: € 8.00 30 ml Aloe Vera: € 6.90 Beide producten samen voor de voordeelprijs van € 12.50. Mail ons om van deze mooie aanbieding gebruik van te maken.