Meet the Oil Revolution team!

Wij helpen je graag naar een oily, happy, healthy you!

Lizzy van der Gracht

 lizzy@oilrevolution.nl | 06 – 447 447 95

Lizzy van der Gracht, weduwe en trotse moeder van Maartje (15), Jens (13) en Teun (9). Hier in huis eten we eigenlijk al jaren zoveel mogelijk puur zonder pakjes en zakjes. Toen Teun last kreeg van eczeem ben ik me gaan beseffen dat niet alleen wat je eet belangrijk is, maar ook wat je op je huid smeert. Niet gek dus dat ik getriggerd werd door de vele mooie verhalen van Amerikaanse vrienden op Facebook en besloot met etherische olie aan de slag te gaan.

Teun’s eczeem kreeg ik vrij snel op een natuurlijke manier onder controle met onder andere Tea Tree en Lavendel. Wat ben ik blij dat hij nu zonder die Cortisonencrème kan! En de rugpijn die ik met regelmaat heb, verdwijnt als sneeuw voor de zon als ik er wat Wintergreen, Pepermunt opsmeer met daarna een laagje Copaiba. Inmiddels hebben de olietjes mijn huisapotheek vervangen en gebruik ik ze voor mijn zelfgemaakte huidverzorgings- en schoonmaakproducten.

Door al mijn positieve ervaringen heb ik uiteindelijk besloten dat ik ook andere mensen wil helpen om deze oliën te gebruiken voor een natuurlijke en gezonde levensstijl. Daarom heb ik deze community opgezet met gelijkgestemden. Het geeft mij super veel voldoening dat ik zie dat anderen ook baat hebben bij het inpassen van etherische oliën in hun dagelijks leven. Ik heb inmiddels al veel mooie verhalen gehoord en wil er graag nog veel meer horen. Dus zoek je ook naar een natuurlijk alternatief? Je bent natuurlijk van harte welkom om mee te doen aan deze Oil Revolution!

Jeannette Hancock

jeannette@oilrevolution.nl |  06 – 373 149 73

Jeannette Hancock, getrouwd met Martin en woon in Dorst met onze hond en twee katten. Bonusdochter Emma woont op kamers en komt ons regelmatig een bezoek brengen.

Een aantal jaren geleden, enthousiast geraakt door Lizzy, heb ik kennisgemaakt met etherisch oliën en aanverwante producten. We hadden op een avond in december 2017 een gezellige workshop met vriendinnen. Tijdens die avond hebben we een aantal heerlijke, verzorgende (gezichts)producten gemaakt.

Ik heb vrijwel direct daarna verschillende etherische oliën aangeschaft en ik gebruik ze nu dagelijks voor diverse toepassingen. De producten die we tijdens mijn eerste workshop gemaakt hebben gebruik ik nog steeds en heb alle gezichtscrème die ik daarvoor gebruikte definitief afgezworen. Langzaamaan verdwijnt er steeds meer uit mijn badkamer- en keukenkastjes en nemen de essentiële oliën een steeds prominenter plaats in ons huishouden in. De diffuser staat dagelijks aan en buiten de positieve effecten op lichaam en geest verspreidt deze ook een heerlijke geur door het huis.

Eigenlijk dacht ik nooit zo goed na bij de aanschaf van bijvoorbeeld deodorant, shampoo, allesreiniger, noem maar op. Maar wanneer je kritisch naar de ingrediënten kijkt die toegevoegd worden aan al die producten waar je dagelijks gebruik van maakt schrik je wel degelijk!
Al deze producten zijn te vervangen door essentiële oliën puur of in samenstelling met een natuurlijke basisolie. Een groot voordeel hierbij is dat alles wat je nodig hebt eenvoudig zelf te maken is en dat je maar heel weinig essentiële olie nodig hebt per product. De olie is immers zo sterk, geconcentreerd en puur dat vaak 1 druppel al volstaat.

Een aantal oliën zijn geschikt voor iedereen in het huishouden: ook voor katten en vooral honden kunnen oliën ondersteunend zijn.

Het mooie van ons uitgebreide assortiment aan oliën en hydrolaten is dat we telkens meer leren en steeds meer mooie toepassingen ontdekken en gebruiken. Al onze opgedane kennis en ervaring delen we graag met andere mensen. Tijdens gezellige, interactieve workshops willen we heel graag ons enthousiasme delen en openbaar maken. Hoop je gauw te zien op één van onze workshops!