Jeannette Hancock

jeannette@oilrevolution.nl | 06 – 373 149 73

Mijn naam is  Jeannette Hancock, ik ben getrouwd met Martin en woon in Dorst met onze hond en twee katten. Bonusdochter Emma woont op kamers en komt ons regelmatig een bezoek brengen.

Waarom Oil Revolution?

In 2016 ben ik enthousiast geraakt, mede door mijn goede vriendin Lizzy, voor het gebruik van etherische oliën en aanverwante producten.

We worden dagelijks omgeven door schadelijke stoffen, op straat, in huis, op kantoor. We kunnen hier niet altijd invloed op uitoefenen. Maar gelukkig zijn er veel dingen in ons leven waar we wel zelf invloed op uit kunnen oefenen.
Lichaamsverzorgingsproducten zijn, zo heb ik ervaren, eenvoudig zelf te maken. Dit geldt ook voor schoonmaakproducten en een deel van je huisapotheek.

In 2018 heb ik een opleiding aromatherapie gevolgd en blijf nog iedere dag bijleren. De natuur is zo groot en divers, voorlopig ben ik nog niet uitgeleerd en ik geniet ervan!

Langzaamaan verdwijnt er steeds meer uit onze badkamer- en keukenkastjes en nemen de essentiële oliën een steeds prominenter plaats in ons huishouden in.
Alle conventionele producten zijn te vervangen door essentiële oliën puur of in samenstelling met een natuurlijke basisolie. Een groot voordeel hierbij is dat alles wat je nodig hebt eenvoudig zelf te maken is en dat je maar heel weinig essentiële olie nodig hebt per product. De olie is immers zo sterk, geconcentreerd en puur dat vaak 1 druppel al volstaat.

De diffuser staat dagelijks aan en buiten de positieve effecten op lichaam en geest verspreidt deze ook een heerlijke geur door het huis.

Al mijn opgedane kennis en ervaring deel ik graag met andere mensen. Tijdens gezellige, interactieve workshops wil ik je heel graag deelgenoot maken van mijn enthousiasme. Ik hoop je dan ook gauw te zien op één van mijn workshops!