Oshadhi

Wespensteek?
augustus 20, 2020
Mondkapjes spray
Mondkapjes spray
oktober 9, 2020

Oshadhi, kwaliteit telt!

Het kopen van etherische oliën en hydrolaten is een zaak van vertrouwen. Bij Oshadhi vind je producten van de hoogst mogelijke kwaliteit met een betrouwbare oorsprong.

Tijdens mijn opleiding Aromatherapie ben ik in aanraking gekomen met het merk Oshadhi en ik was gelijk verkocht! Ik heb er dan ook voor gekozen deze producten te gebruiken voor al mijn activiteiten en verkoop. Eén van de eerste producten waarmee ik kennis maakte is de synergie Deep Peace geweest. Een heerlijke combinatie die ondersteunend werkt voor een goede en diepe nachtrust.

100% natuurlijk

Oshadhi producten zijn natuurlijk en niet chemisch gemodificeerd of dergelijke. De producten bevatten enkel de olie en hydrolaten van het gespecificeerde plantenmateriaal. De oliën zijn niet vermengd of verdund met andere oliën.
Alle producten zijn voorzien van de botanische naam en het chemotype. Uiteraard zijn er geen synthetische toevoegingen, parabenen of genetisch gemodificeerde planten gebruikt.

De natuurlijke composities bestaan met name uit organische ingrediënten  en zijn geproduceerd met voedsel emulgatoren.

Er worden uitsluitend natuurlijke aroma’s, kleuren en houdbaarheidsmiddelen gebruikt.

Vrij van dierproeven

Alle producten zijn 100% dierproefvrij

Er worden geen producten gebruikt welke op dieren worden getest en geen enkel eindproduct wordt op dieren getest.

Vegan

In de producten worden geen dierlijke grondstoffen gebruikt. Het enige niet vegan product wat gebruikt wordt is onbehandelde bijenwas van natuurlijke bijenteelt.

Sociale verantwoordelijkheid

De boeren en toeleveranciers van Oshadhi producten worden tegen een eerlijke prijs betaald. Mede daarom zijn er ook langdurige en persoonlijke relaties ontstaan.

Kwaliteitsgarantie

De grondstoffen van Oshadhi producten zijn onderhevig aan constante laboratorium controle. Inclusief audits door onafhankelijke externe partijen.
Commercieel verkrijgbare certificaten zoals ‘Vegan’, “Fair Trade” etcetera zouden de producten van Oshadhi onnodig duurder maken. Daarom gebruiken we deze certificaten vooralsnog niet en vertrouwen erop dat onze klanten hiervoor begrip zullen opbrengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.