Mondkapjes spray

Oshadhi
Oshadhi
september 22, 2020
Oshadhi 30 jaar
Oshadhi 30 jaar!
oktober 23, 2020

Mondkapjes spray.

Inmiddels zijn we in alle openbare gelegenheden verplicht een mondkapje te dragen.
Oshadhi heeft om deze reden een speciale spray ontwikkeld. Deze spray bevat diverse etherische oliën welke sterk ondersteunend zijn voor ons immuunsysteem en onze luchtwegen. Je houdt het mondkapje fris en het geeft een nog beter beschermend gevoel.

De mondkapjes spray bevat met name: Cajeput, Eucalyptus, Ravintsara, Laurier, Lavendel, Bergamot en Salie. Deze 100% natuurlijke etherische oliën zijn opgelost in alcohol.

Gebruik: spray één a twee keer op het de buitenkant van het mondkapje. Doe dat twee minuten voordat je het mondkapje gaat dragen zodat de etherische oliën de tijd hebben goed op de stof in te kunnen werken.

Deze spray is tevens te gebruiken als roomspray, zowel in huis als in de auto. Verpakt in handzaam formaat, je kunt deze dus ideaal mee nemen in je handtas.
Andere beschermende roomsprays in het assortiment zijn de vital boost forte roomspray en de vital boost roomspray

Let op: vermijd direct contact met ogen en slijmvliezen, dus niet sprayen wanneer je het mondkapje draagt maar houdt het van je af tijdens de behandeling en alleen de buitenkant van het mondkapje behandelen.
Dit product in niet om in te nemen, alleen uitwendig gebruik op het kapje.
De etherische oliën zijn opgelost in alcohol. Mensen met een gevoeligheid voor alcohol adviseer ik de spray niet te gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.