Oshadhi 30 jaar!

Mondkapjes spray
Mondkapjes spray
oktober 9, 2020
Natuurlijke weerstand
Natuurlijke weerstand
november 11, 2020

Oshadhi bestaat 30 jaar

Om dat te vieren heeft Oshadhi hiervoor een speciale giftbox samengesteld. Deze giftbox bevat 30 ml Rozenhydrolaat en 5 ml Lavendel etherische olie.

Lavendel etherische olie is één van de meest veelzijdig etherische oliën. Het aroma is fris, zoet, zacht en bloemig. De eigenschappen van lavendel zijn onder meer rustgevend, balancerend, ontspannend en kent veel voordelen voor onze geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Rozenhydrolaat bevat een subliem aroma. Dit hydrolaat staat bekend om de kalmerende en harmoniserende effecten in hydrolatentherapie en huidverzorging. Alle hydrolaten van Oshadhi zijn van een pure,  natuurlijke en therapeutische kwaliteit. De hydrolaten ontstaan door middel van stoomdestillatie en bevatten geen alcohol of conserveringsmiddelen.

Ik wil de verjaardag van Oshadhi niet zomaar voorbij laten gaan en daarom heb ik een speciale aanbieding aan deze verjaardag Oshadhi 30 jaar gekoppeld.
Iedereen die in de periode vanaf 23 oktober tot en met 31 december een workshop volgt bij Oil Revolution ontvangt deze speciale giftbox gratis!

En bij iedere bestelling in de webshop met een totale waarde van € 50,00 of meer wordt deze giftbox gratis meegezonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.