Natuurlijke weerstand

Oshadhi 30 jaar
Oshadhi 30 jaar!
oktober 23, 2020
natuurlijke huidverzorging
Natuurlijke huidverzorging
november 23, 2020

Je Weerstand op een natuurlijke manier verhogen.

Je weerstand en immuniteit kun je op een natuurlijke manier sterker maken en op een hoger niveau brengen. Diverse etherische oliën en hydrolaten kunnen daarbij helpen. 

Voor wat betreft etherische oliën zijn de volgende etherische oliën zeer geschikt voor genoemd doel: Ravintsara, TeaTree, Cajeput, Niaouli en Eucalyptus.

Wanneer je één druppel etherische olie per dag gebruikt kan deze al bijdragen aan een betere weerstand. Breng de druppel bijvoorbeeld aan op een sjaaltje, op je hoofdkussen of op een tissue die je bij je draagt. 
Er bestaan ook diverse aromakettingen en aroma armbanden die je kunt gebruiken om jouw olie naar keuze bij je te dragen. 

Hydrolaten welke een goede bijdrage aan je weerstand en immuniteit kunnen helpen zijn onder andere het hydrolaat van Den, Cipres, Eucalyptus, en Tijm.

Hydrolaten zijn veilig in te nemen. Meng dan één eetlepel hydrolaat in een halve liter water of  twee eetlepels in een liter water etcetera.  Op deze wijze kun je een kuur nemen. Drink dagelijks het hydrolaat van jouw keuze gedurende drie weken.  

Natuurlijk blijft het altijd belangrijk om dagelijks buiten te wandelen of fietsen. Wanneer je in het bos loopt, wordt het etherisch lichaam ook versterkt. Bomen zijn immers de longen der aarde. Dus terwijl je geniet van je beweging en al het moois om je heen zorgt de natuur voor de versterking van je luchtwegen. 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.